Selecteer een pagina

Over Jennifer

 

JENNIFER VAN VLIET

Geef mij een uitdaging en ik zorg dat er een oplossing komt, of het nu gaat om het professionaliseren van de bedrijfsprocessen, het herzien van de pensioenen, het vervangen van een afwezig afdelingshoofd of het simpelweg orde scheppen in een (filantropische) chaos. Ik zorg tijdens deze processen voor buy-in van de stakeholders, duidelijke communicatie en een efficiënte implementatie.

Sinds 2006 werk ik in de goede doelen sector, daarvoor was ik werkzaam in de financiële dienstverlening. De afgelopen tien jaar heb ik als hoofd bedrijfsvoering gewerkt voor Artsen zonder Grenzen en de European Cultural Foundation, van deze tien jaar was ik vier jaar werkzaam in het veld (Colombia, Ivoorkust, Papoea Nieuw Guinea en Zimbabwe). Ook als bestuurslid en adviseur ben ik actief bezig met het verbeteren van de bedrijfsvoering van goede doelen.

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig adviseur voor filantropische organisaties en help ik hen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering, zodat een hoogst mogelijke impact behaald kan worden.

Drijfveren in mijn werk zijn: concrete resultaten genereren, no-nonsense, mensen en humor.

Neem vrijblijvend contact met mij op als u een uitdaging heeft waarvoor u een hands-on project of change manager zoekt met een uitstekend begrip van het grotere plaatje en het belang van goede communicatie met alle stakeholders.

Meer informatie over mijn ervaring/carrière kunt u vinden op mijn LinkedIn profiel.

“Jennifer is a considerate and inspiring leader, she has an incredible perceptive ability to create and enhance strategic problem solving solutions to reach the desired objective. Under her guiding hand and with her wise and thoughtful interventions, she developed and delivered a bespoke robust financial and administrative infrastructure for a complex demanding multi- facet organization.”

“Jennifer just gets the job done”

“Jennifer is the person you go to when you have a complex challenge which you need someone to lead you through. She is knowledgeable, decisive and an excellent relationship-builder. Jennifer is also incredibly intelligent, and makes even the most complex of topics her own within a very short time.”