Selecteer een pagina

Op 15 maart 2018 geef ik, in samenwerking met Beter Geven, de cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’.

Als beoordelaar van aanvragen bij een (vermogens)fonds beoordeelt u of een project steunwaardig is. Is de begroting realistisch? Is het gevraagde bedrag passend? Kan de organisatie het project niet zelf financieren? Heeft de organisatie rekening gehouden met exploitatiekosten? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is uiteraard enige kennis van financiën vereist.

In deze cursus ligt de focus op de beoordeling van de financiële kant van een aanvraag. U leert jaarrekeningen van maatschappelijke organisaties te doorgronden. U leert welke posten in een begroting horen te zitten en te bepalen of
een begroting realistisch is. Daarnaast krijgt u inzicht in het beoordelen van eindrapportages.

Meer informatie vindt u op de productsheet

Ik hoop u 15 maart in Bussum te zien. Graag tot dan!